10 Nisan 2010 Cumartesi

renk sarayı


Malzemeler

9 orta boy patates

5,6dal maydanoz

1dal yeşil soğan

iki adet havuç

1yemek kaşığı mayonez

2,3 damla limon suyu

iki küçük yaprak kara lahana

1diş sarımsak ve isteğe göre tuz.


Hazırlanışı


Bütün patatesler haşlanır.Haşlanan patateslerden üç tanesine maydanoz, yeşil soğan ve sarımsaklar doğranıp yoğurulur. İsteğe göre bir miktar tuz katılabilir ceviz büyüklüğünde toplar yapılır.3 havuç rendelenip mayonezle ve 3 patatesle yoğrulup ceviz büyüklüğünde toplar yapılır. (havuçlar ciğ)Lahana rendelenir limon suyu ile ovulur. 3 patatesle birlikte yoğrulup ceviz büyüklüğünde toplar yapılır. Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder