24 Nisan 2010 Cumartesi

makarna salata


Malzemeler

1/2 Paket Makarna
4 Yemek Kaşığı Yoğurt
1,5 Yemek Kaşığı Mayonez
¾ Su Bardağı Haşlanmış Havuç (Tavla zarı gibi küçük doğranmış)
¾ Su Bardağı Kornişon Turşu (Tavla zarı gibi küçük doğranmış)
¾ Su Bardağı Haşlanmış Bezelye
Tuz

Yapılışı

Yoğurt ve mayonezi çırpma teli ile karıştırarak pürüzsüz hale getirin.
Bezelye, havuç ve turşuları ekleyin ve karıştırın.
Haşlanmış ve süzülmüş makarnayı yoğurtlu karışıma ekleyin.NOT 1: Bu salatayı hazırladıktan sonra, fazla bekletmeyin, makarnalar sosu emiyor ve güzel olmuyor, taze iken yemenizi öneririm.NOT 2: Makarnaları biraz diri haşlayıp, haşlama suyuna da sıvı yağ,tuz ve bir tavuk bulyon atarsanız, daha lezzetli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder