
Malzemeler (2 kişilik)
2 Adet (iri) Patates
3 Yemek Kaşığı (tepeleme) Yoğurt
3 Yemek Kaşığı (Kühne Amerikan Sezar) Salata Sosu
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağ
1 Yemek Kaşığı (taze) Limon Suyu
5-6 Dal Maydanoz
1 Adet (çok minik) Kırmızı Kuru Soğan
KarabiberYapılışı
Patatesleri haşlayın ve iri iri doğrayın.
Soğanı piyazlık (yarım ay şeklinde) doğrayın.
Yoğurt, Sezar sosu, zeytinyağ, limon suyu, karabiber ve kıyılmış maydanozu çırpma teli ile karıştırarak pürüzsüz hale getirin.
Soğanı ekleyin ve karıştırın.
Sosu patatesin üzerine gezdirin ve beklemeden ılık servis edin.
2 Adet (iri) Patates
3 Yemek Kaşığı (tepeleme) Yoğurt
3 Yemek Kaşığı (Kühne Amerikan Sezar) Salata Sosu
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağ
1 Yemek Kaşığı (taze) Limon Suyu
5-6 Dal Maydanoz
1 Adet (çok minik) Kırmızı Kuru Soğan
KarabiberYapılışı
Patatesleri haşlayın ve iri iri doğrayın.
Soğanı piyazlık (yarım ay şeklinde) doğrayın.
Yoğurt, Sezar sosu, zeytinyağ, limon suyu, karabiber ve kıyılmış maydanozu çırpma teli ile karıştırarak pürüzsüz hale getirin.
Soğanı ekleyin ve karıştırın.
Sosu patatesin üzerine gezdirin ve beklemeden ılık servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder